۰۹ فروردین ۱۳۹۶

جلسه معاونین آموزشی قطب 2 در ارتباط با بیست و دومین المپیاد علمی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نخستین جلسه هماهنگی معاونین آموزشی قطب 2 کشور با حضور معاونین آموزشی دانشگاه های استان های قزوین، گلستان، گیلان و مازندران به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار گردید. در این جلسه به گفتگو در ارتباط با نحوه مشارکت و هماهنگی دقیق دانشگاه های قطب 2 در بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی در کشور پرداخته شد. شایان ذکر می باشد در بیست و یکمین المپیاد دانشجویی کشور در سال پیش، دو رشته مهندسی عمران و ریاضی در مجموع 6 نفر برای نخستین مرتبه اعزام به این المپیاد شدند و در رشته ریاضی رتبه 3 قطب و 22 کشور اخذ گردید. بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور در اردیبهشت ماه 1396 در قطب 2 برگزار می شود که اقدامات هماهنگی در دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد.