۰۲ تیر ۱۳۹۶

مراسم روز آزمایشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا مراسم سالروز حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه  در این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور آقایان دکتر علیایی،معاونت محترم دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت عتف، دکتر انیسه ریاست محترم دانشگاه، با حضور جمعی از مدیران ارشد این مرکز ،اساتید،کارمندان و دانشجویان برگزار شد، به عملکرد دانشگاه در سال های اخیر در زمینه های پژوهشی پرداخته شد .

در ابتدا دکتر نیرومند ، معاونت آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشگاه گزارشی از عملکرد این دانشگاه از سال 90 تا کنون ارائه دادند.

سپس دکتر فرهانی ، مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه به فعالیت های پژوهشی این دانشگاه اشاره نمودند. در ادامه دکتر دانش ، مدیریت کار آفرینی و ارتباط با صنعت به شرح روند تکمیل و تجهیز آزمایشگاه ها و معرفی آن ها پرداختند.

در انتها دکتر علیایی ضمن تبریک روز ولادت امام حسین به سیاست های وزارت علوم در حوزه آزمایشگاهی اشاره نمودند.وی آمادگی خود را برای حمایت اعتبارات در راستای تجهیز آزمایشگاه ها و کمک برای برگزاری دوره های آموزشی اعلام نمود.

در پایان مراسم از کارشناسان آزمایشگاهی تقدیر شد و جناب آقای علیایی از آزمایشگاه های این مجموعه بازدید کردند.